Tietoa verkkopalvelusta

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) verkkopalveluun www.tukes.fi on koottu tietoa mm. virastosta sekä sen toiminnasta ja tehtävistä. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto pitää verkkopalvelua yllä ja vastaa sen sisällöstä. Sisältö pyritään pitämään mahdollisimman ajantasaisena.


Automaattinen tiedonkeräys

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sen käyttäjistä kerätä henkilötietoja. Evästeiden (cookies) avulla palvelun käytöstä kerätään kootusti tilastotietoa mm. kävijämääristä, kesimääräisestä sivuilla vietetystä ajasta, suosituimmista sivuista ja käytetyistä selaimista. Yksittäisiä kävijöitä ei pystytä tunnistamaan.  Tietoja hyödynnetään palvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä kehittämiseksi.


Tekijänoikeudet

Turvallisuus- ja kemikaalivirastolla on kaikki oikeudet www.tukes.fi -verkkopalvelussa oleviin teksteihin, kuviin ja dokumentteihin. Palvelussa oleviin sivuihin ja aineistoihin voi tehdä linkityksiä ja lainata, kunhan lähde Tukes mainitaan. Tukesin logoa ei saa käyttää ilman viraston lupaa.


Tekniset suositukset

Tukesin verkkopalvelu toimii Internet Explorer 7 ja sitä uudemmilla selaimilla sekä yleisimmin käytetyillä selaimilla kuten Firefox, Chrome, Mozilla, Opera ja Safari. Pdf-dokumenttien, kuten julkaisujen ja esitteiden, lukemiseen tarvitaan esim. Adobe Acrobat Reader -ohjelma, jonka voi ladata ilmaiseksi Adoben verkkosivuilta.


Palaute

Verkkopalvelun toimivuudesta ja sisällöstä voi antaa palautetta Turvallisuus- ja kemikaaliviraston viestintään osoitteeseen viestinta@tukes.fi.  Palautetta voi lähettää myös käyttämällä sivuillamme olevaa palautelomaketta. Virallinen posti tulee lähettää osoitteeseen kirjaamo@tukes.fi.

 

Päivitetty 19.1.2015