Nimileiman rekisteröinnin vahvistaminen tai lopettaminen

Mikäli nimileimanne rekisteröinti on umpeutumassa, on sen rekisteröinti joko vahvistettava uudelleen tai lopetettava. Tukes ottaa teihin yhteyttä kirjeitse noin kuukautta ennen rekisteröinnin umpeutumista. Mikäli haluatte tehdä toimenpiteen oma-aloitteisesti etukäteen, niin seuraavassa toimintaohjeet:

 

1)    Tulosta ja täytä lomake, jolla nimileiman rekisteröinti vahvistetaan tai lopetetaan.

 

2)     Nimileimanäytettä varten tarvitaan pieni mielellään mattapintainen levy (esim. uushopealevy). Luettavuuden varmistamiseksi leimat tulee lyödä levylle eri voimakkuuksin ja useaan kertaan.

 

3)    Mikäli yrityksenne tiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia kolmen viime vuoden aikana, emme tarvitse kaupparekisteriotetta tai yritystietojärjestelmän tulostetta. Mikäli muutoksia on tapahtunut, pyydämme toimittamaan ajantasaiset tiedot yrityksestänne.

 

Nimileimoja koskevia tietoja löytyy Nimileimarekisteristä. Mikäli ette halua tietojanne näkyviin rekisterissä, voitte ilmoittaa siitä meille samalla lomakkeella. Tällöin rekisteriin tulee näkyviin vain nimileima ja rekisteröintivuodet. Mikäli tiedot voidaan julkaista, niin myös yrityksen tai ammatinharjoittajan nimi, kunta sekä puhelinnumero näkyvät em. tietojen lisäksi.

 

Rekisteröinnin vahvistaminen on maksullista ja - lopettaminen on maksutonta. Voimassaoleva hinta löytyy Tukesin hinnastosta. Lasku lähetetään erikseen myöhemmin. Täytetty lomake ja leimanäytteet palautetaan Tukesiin alla olevaan osoitteeseen.

 

Tukes tarvitsee kirjallisesti tiedon, joko rekisteröinnin vahvistamisesta tai lopettamisesta.

 

Lisätietoja:

 

 

 

Wiitala Kirsi

kirsi.wiitala@tukes.fi

029 5052 235

Pärnänen Anneli

anneli.parnanen@tukes.fi

029 5052 637

Säle Pirjo

pirjo.sale@tukes.fi

029 5052 672

Päivitetty 20.10.2015