Nimileiman rekisteröinnin vahvistaminen tai lopettaminen


Mikäli nimileimanne rekisteröinti on umpeutumassa, sen rekisteröinti on joko vahvistettava uudelleen tai lopetettava. Tukes ottaa teihin yhteyttä kirjeitse noin kuukautta ennen rekisteröinnin umpeutumista. Mikäli haluatte tehdä toimenpiteen oma-aloitteisesti etukäteen, pyydämme teitä toimimaan seuraavasti:

 

  1. Tulostakaa ja täyttäkää lomake, jolla nimileiman rekisteröinti vahvistetaan tai lopetetaan.
  2. Nimileimanäytettä varten tarvitaan pieni, mielellään mattapintainen levy (esim. uushopealevy). Luettavuuden varmistamiseksi leimat tulee lyödä levylle eri voimakkuuksin ja useaan kertaan.
  3. Mikäli yrityksenne tiedoissa ei ole tapahtunut muutoksia kolmen viime vuoden aikana, emme tarvitse kaupparekisteriotetta tai yritystietojärjestelmän tulostetta. Mikäli muutoksia on tapahtunut, pyydämme toimittamaan ajantasaiset tiedot yrityksestänne.

 

Nimileimoja koskevia tietoja löytyy nimileimarekisteristä. Mikäli ette halua tietojanne näkyviin rekisterissä, voitte ilmoittaa siitä meille samalla lomakkeella. Tällöin rekisteriin tulee näkyviin vain nimileima ja rekisteröintivuodet. Mikäli tiedot voidaan julkaista, niin myös yrityksen tai ammatinharjoittajan nimi, kunta sekä puhelinnumero näkyvät em. tietojen lisäksi.

 

Rekisteröinnin vahvistaminen on maksullista ja sen lopettaminen maksutonta. Voimassa oleva hinta löytyy Tukesin hinnastosta. Lasku lähetetään erikseen myöhemmin. Täytetty lomake ja leimanäytteet palautetaan Tukesin Helsingin-toimipaikkaan osoitteella Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes), PL 66, 00521 Helsinki.

 

Tukes tarvitsee kirjallisesti tiedon joko rekisteröinnin vahvistamisesta tai lopettamisesta.

 

Lisätietoja:

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelin

Kirsi Wiitala

kirsi.wiitala@tukes.fi

029 5052 235

Anneli Pärnänen

anneli.parnanen@tukes.fi

029 5052 637

Pirjo Säle

pirjo.sale@tukes.fi

029 5052 672

 

 

Päivitetty 22.5.2017