SuomiAreena Porissa

Maanantai 16.7.2018 klo 09.00 – perjantai 20.7.2018 klo 17.00

Mediahub ja Porin kaupunki

SuomiAreena Porissa

Tukes on mukana usean eri toimijan #turvallisuustehtävässä Porin torilla SuomiAreenassa. Olet tervetullut myös seuraamaan #turvallisuustehtävä-keskustelutilaisuutta 19.7., missä ratkotaan turvallisuusaiheisia pulmia tv-juontaja Peter Nymanin johdolla. Esillä ovat mm. verkkokaupan turvallisuuteen liittyvät asiat. Tule päivittämään tietosi!

#Turvallisuustehtävä: riittääkö osaaminen kotona ja työpaikoilla?

Turvallisuus on oikeita ratkaisuja arjessamme. Riittävätkö taidot #turvallisuustehtävä-kisassa? Mitä pitäisi tehdä jokaisen turvallisuusosaamisen vahvistamiseksi?

Turvallisuusosaamisen kysymyksiin etsitään vastausta SuomiAreenalla #turvallisuustehtävä-kisassa. Tilaisuus järjestetään torstaina 19.7.2018 klo 13–14. Paikkana on Puuvillan kauppakeskus, Siltapuistokatu 14, Pori.

Kisaamassa on kaksi joukkuetta. Toisessa joukkueessa kilpailevat kehitysjohtaja Lotta Backlund (kapteeni), Stora Enson talousjohtaja ja Suomen maajohtaja Seppo Parvi ja ammatillisen koulutuksen asiantuntija Jasmina Khabbal. Toisessa joukkueessa turvallisuustehtäviä ratkaisevat toimittaja Riku Rantala (kapteeni), Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen ja Marttaliiton pääsihteeri ja päätoimittaja Marianne Heikkilä. Kisan juontaa ja tuomaroi uutisankkuri Peter Nyman.

Nuoret tulevaisuuden osaajat ovat mukana vauhdittamassa kisaa arjen tehtävillä. Tervetuloa kannustamaan joukkueita ja testaamaan omat tietosi.

Tule myös ratkaisemaan #turvallisuustehtävä kansalaistorille, osastolle 7.

#turvallisuustehtävä toteutetaan Kemianteollisuuden Responsible Care -ohjelman, Stora Enson, Työturvallisuuskeskuksen, Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes), Sosiaali- ja terveysministeriön työ- ja tasa-arvo-osaston ja Opetushallituksen yhteistyönä.

Turvallisuustehtävä-tapahtuma SuomiAreenalla

Kohderyhmät: media, kansalaiset, yritykset, järjestöt ja yhteisöt