Matkailun turvallisuusseminaari Luostolla 9.-10.10.2019

Keskiviikko 9.10.2019 klo 09.30

Matkailun turvallisuusseminaari Luostolla 9.-10.10.2019

Tervetuloa matkailun ensimmäiseen turvallisuusseminaarin Luostolle. Matkailuseminaari on suunnattu ohjelmapalveluiden ja rinnekeskusten kenttätyöntekijöille ja matkailuyritysten johdolle.

Seminaarin tavoitteena on matkailuturvallisuuden osaamisen ja yhteistyötoiminnan kehittäminen viranomaisten kanssa.

Aika: 9.-10.10.2019

Paikka: Lapland Hotels Luostotunturi, Luostontie 1, Luosto

Seminaarissa on yhteisiä luentoja ja esityksiä, keskustelua, työpajoja sekä käytännön harjoituksia. Seminaarin aikana järjestämme ammattilaisten johdolla erilaisia maastopelastusharjoituksia sekä tutustumme toisiimme ja luomme kattavan, vuorovaikutteisen verkoston matkailun turvallisuuden kehittämiselle. 

Seminaarissa on kaksi työpajaa. Voit valita joko Lapin pelastuslaitoksen johtaman ulkoharjoituksen, joka sisältää käytännön maastopelastusharjoituksia, 
tai auditoriossa pidettävät luennot ja keskustelut, joista vastaa Tukes yhteistyössä Lapin poliisilaitoksen ja suojelupoliisin, Lapin pelastuslaitoksen, Lapin sairaanhoitopiirin ja ympäristöterveydenhuollon kanssa.

Katso tarkempi ohjelma ja aikataulu

Ilmoittautuminen viimeistään 30.9.2019

Seminaarin järjestävät Lapin pelastuslaitos ja Turvallisuus- ja kemikaalivirasto yhteistyössä Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin/ Lapin ammattikorkeakoulun sekä Lapland Hotels & Safariksen kanssa.