Skip to Content

Turvallisuus100+ näyttää turvallisuuden arvon satavuotiaassa Suomessa

Tukes
1.1.2017 14.19
Tiedote

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä julkaisemalla Turvallisuus100+-juttusarjan. 

Mitä turvallisuus mahdollistaa ja on mahdollistanut – miltä tulevaisuus näyttää? Tuoko turvallisuus kilpailukykyä? Miten turvallisuus näkyy tekoina ja toimintana suomalaisissa yrityksissä? Turvallisuus100+ on juttusarja, joka kertoo turvallisuudesta ja sen arvosta satavuotiaassa Suomessa. Juttusarjassa jaetaan hyviä turvallisuuskäytäntöjä, kerrotaan esimerkkejä turvallisuuden tuomista mahdollisuuksista, lainsäädännön kehityksestä ja viestitään siitä, miten Tukes toimii turvallisuuden edistämiseksi.

Etenkin yrityksille suunnattu Turvallisuus100+-kokonaisuus kannustaa turvallisiin toimintatapoihin ja vastuullisuuteen, nyt ja tulevaisuudessa.

- Haluamme näyttää, että turvallisuus tuo lisäarvoa ja mahdollisuuksia. Turvallisuus on tärkeä pohja myös yritysten kilpailukyvylle, ja sille meidän suomalaisten on hyvä rakentaa tulevaisuutta. Tätä osaltamme haluamme olla Tukesissa tukemassa ja tähän strategiassammekin tähtäämme, kertoo Tukesin pääjohtaja Kimmo Peltonen.

Yhdessä yritysten ja sidosryhmien kanssa

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden teemana on yhdessä. Sama teema on myös Tukesin Turvallisuus100+-kokonaisuuden taustalla.

- Kutsumme yritykset ja muut sidosryhmämme mukaan tekemään Turvallisuus100+kokonaisuutta kanssamme. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja juttuideoita. Tavoitteenamme on, että yritykset ja sidosryhmät näkyvät juttujen sisällöissä, viestintäjohtaja Johanna Salomaa-Valkamo sanoo.

Juttuja julkaistaan läpi vuoden 2017. Turvallisuus 100+-juttuja voi seurata Tukesin verkkosivuilla ja ne voi halutessaan tilata sähköpostiin viikoittaisena uutiskirjeenä. Jutut sisältävät erilaisia elementtejä, kuten videota, tekstiä, kuvia, infografiikkaa, diaesityksiä.

Juttusarjan ensimmäinen juttu: Onnea satavuotias Suomi! - Tervetuloa tekemään Turvallisuus100+-kokonaisuutta
Turvallisuus100+-juttusarja

Ehdota juttuaihetta

Tilaa Turvallisuus100+-uutiskirje (ensimmäinen lähetetään 13.1., sen jälkeen kerran viikossa).

Lisätietoja:
Kimmo Peltonen, pääjohtaja, puh. 029 5052 157
Johanna Salomaa-Valkamo, viestintäjohtaja, puh. 029 5052 481
[email protected]