Hoppa till innehåll

Turvallisuus100+ visar trygghetens värde i hundraåriga Finland

Tukes
Utgivningsdatum 1.1.2017 14.19
Pressmeddelande

Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes) firar Finlands 100-åriga självständighet med artikelserien Turvallisuus100+. 

Vilka möjligheter har tryggheten skapat och skapar – hur ser framtiden ut? Ger tryggheten konkurrensförmåga? Hur yttrar sig tryggheten i akt och handling i de finländska företagen? Turvallisuus100+ är en artikelserie som behandlar tryggheten och dess värde i det hundraåriga Finland. I artikelserien delar vi goda trygghetsrutiner, ger exempel på möjligheter som tryggheten har fört med sig, lagstiftningens utveckling och berättar hur Tukes verkar för att främja tryggheten.

Turvallisuus100+-helheten riktar sig främst till företagen och uppmuntrar till trygga verksamhetssätt och ansvarsfullhet, nu och i framtiden.

- Vi vill visa att tryggheten för med sig både mervärde och möjligheter. Trygghet är en viktig grund även för företagens konkurrensförmåga, och det ska vi finländare bygga framtiden på. Och det vill vi på Tukes vara med och stödja för vår del och det är även det vi siktar mot i vår strategi, berättar Tukes generaldirektör Kimmo Peltonen.

Tillsammans med företagen och intressegrupperna

Temat för Finlands 100-jubileum är tillsammans. Samma tema ligger till grund även för Tukes Turvallisuus100+-helhet.

- Vi bjuder in företag och andra intressegrupper att göra Turvallisuus100+-helhet tillsammans med oss. Vi tar gärna emot förslag och idéer till artiklar. Vår målsättning är att företagen och intressegrupperna ska synas i artiklarnas innehåll, säger kommunikationsdirektör Johanna Salomaa-Valkamo.

Artiklar publiceras under hela 2017. Turvallisuus 100+-artiklarna finns att läsa på Tukes webbsidor men du kan också prenumerera på dem som veckovisa nyhetsbrev till din e-postkorg. Artiklarna innehåller olika element, som videor, texter, bilder, infografik och dia-presentationer.


Länkar:

Första artikeln i artikelserien: Gratulationer till hundraåringen Finland! - Välkommen att göra Turvallisuus100+-helheten (på finska)

Artikelserien Turvallisuus100+

Föreslå ett jubileumstema

Beställ nyhetsbrevet Turvallisuus100+ (första utgåvan skickas ut 13.1., och därefter en gång i veckan).

Mer information:

Kimmo Peltonen, generaldirektör, tel. 029 5052 157

Johanna Salomaa-Valkamo, kommunikationsdirektör, tel. 029 5052 481

[email protected]

Tillbaka till toppen