Hoppa till innehåll

Verkkomaksaminen käyttöön Tukesin sähköisessä asiointipalvelussa

Julkaisuajankohta 24.11.2020 8.53
Uutinen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) sähköisessä asioinnissa Aluehallinnon asiointipalvelussa on otettu käyttöön verkkomaksaminen. Voit maksaa ilmoituksesi tai hakemuksesi verkkomaksuna tai maksukortilla ennen hakemuksen käsittelyyn lähettämistä.

Verkkomaksaminen tulee käyttöön kylmä- ja sähköalaan, pelastustoimen laiteliikkeisiin, hyväksyttyihin liikkeisiin ja nimileimoihin liittyvissä asioinneissa.

Maksullisilla ilmoitus- ja hakemuslomakkeilla on viimeisenä sivuna maksaminen ja lähettäminen -välilehti, jossa voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksutavan ja siirtyä suorittamaan maksun verkkopankki- tai korttimaksuna.

Tukes hyödyntää Suomi.fi-maksut-verkkomaksamispalvelua, joten käytettävissä on pankkien verkkopankkimaksujen lisäksi MasterCard- ja Visa-korttimaksut. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen ilmoitus tai hakemus lähetetään käsittelyyn. Kuitti maksusuorituksesta tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Verkkomaksaminen yksinkertaistaa asiointiprosessiasi. Laskutustietoja ei tarvitse enää ilmoittaa lomakkeella, eikä laskun vastaanottamisessa ja maksamisessa synny viivettä. Tukesissa asioinnin käsittely nopeutuu, kun erillistä laskutusta ei tarvitse manuaalisesti tehdä.

Sähköisen asioinnin palveluiden hinnat perustuvat Tukesin voimassa olevaan hinnastoon. Neuvontapalvelun yhteyshenkilöiden tiedot sekä ohje sähköiseen asiointiin löytyvät Tukesin verkkosivulta.

Lisätietoja:

suunnittelija Marika Sintonen, p. 029 5052 182, [email protected]