FINAS-akkreditointipalvelun uusi verkkosivusto on julkaistu

Tukes
31.3.2016 9.06
Tiedote

Tukesin akkreditointiyksikkö FINASin verkkosivusto finas.fi on nyt kokonaisuudessaan uudistettu. Sivuston sisältötekstit löytyvät suomen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi, ja sivusto on tehty käytettäväksi myös mobiililaitteilla.

​Sivustolle on koottu kattavasti tietoa mm. akkreditoinnista ja akkreditointiprosessista sekä FINASin tehtävistä, palveluista ja koulutuksista. 

Akkreditoitujen toimijoiden pätevyysaluehaku on myös uusittu ja löytyy sekä suomeksi että englanniksi. Pätevyysalueet ovat ajantasaisia ja ne päivittyvät sivustolle kerran vuorokaudessa. Pätevyysalueita voi etsiä navigaation kautta tai vapaasanahaulla.

Sivustolla julkaistaan jatkossa ajankohtaisia tiedotteita ja syventäviä artikkeleita. Tässä yhteydessä lopetamme FINAS-bulletiinin julkaisun, mutta kohdennettuja asiakastiedotteita teemme edelleen.

Sosiaalisen median kanavista FINAS löytyy tällä hetkellä Twitteristä osoitteella @FINASinfo. Palautetta meille voi lähettää verkkosivujen palautelomakkeen kautta tai suoraan osoitteella [email protected].

Uusi sivusto on osoitteessa www.finas.fi.

Lisätietoja: Marjukka Mäkinen, pääarvioija, puh. 029 5052 219, [email protected]