Näin siirrät nimileiman yritykseltä toiselle

Voit siirtää yrityksesi nimileiman toiselle yritykselle Tukesin sähköisessä asiointipalvelussa. Tällöin yrityksellesi rekisteröity nimileiman rekisteröinti päättyy ja Tukes lähettää tästä päätöksen yrityksellesi sähköiseen asiointipalveluun.

Toimi näin: 

1. Siirry sähköiseen asiointipalveluun, valitse listalta Tukes-palvelut, ja sieltä Nimileima-asiat. Kirjaudu pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla sähköiseen asiointipalveluun, ja valitse Nimileiman siirto yritykseltä toiselle.

2. Täytä pyydetyt tiedot huolellisesti sähköiseen lomakkeeseen, myös sen yrityksen tiedot, jolle olet nimileimaa siirtämässä ja klikkaa Lähetä-kohtaa.

3. Uusi yritys saa asiasta tiedon sähköpostilla ja hakee nimileimaa itselleen käyttöön sähköisessä asiointipalvelussa, ks. ohje nimileiman hakemisesta.

Kun Tukes on käsitellyt asian, niin yrityksellesi eli sille yritykselle, joka siirtää nimileiman toiselle yritykselle, lähetetään nimileiman rekisteröinnin lopettamisesta päätös sähköisessä asiointipalvelussa.

Maksut

Nimileiman siirtäminen yritykseltä toiselle on maksutonta, kuten myös nimileiman rekisteröinnin lopettaminen. Uuden yrityksen on kuitenkin haettava leimaa käyttöönsä sähköisessä asiointipalvelussa. Nimileiman käyttöönsä hakevalle yritykselle haku ja rekisteröinti on maksullinen.

Katso hinnat Tukesin hinnastosta.

 

LISÄTIETOJA 

sähköposti: [email protected]