Tule töihin Tukesiin

 

Tukesin henkilöstöä.

 

Tukesin toimipisteissä Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä työskentelee noin 270 henkilöä. Suurin osa henkilöstöstä työskentelee asiantuntijatehtävissä, joihin sisältyy valvontaa, viestintää, kehittämistä ja kansainvälistä yhteistyötä.

Tukes on asiantuntijaorganisaatio, jossa tehtävät ovat vastuullisia, itsenäisiä ja haasteellisia. Tuemme henkilöstömme kehittymistä ja mahdollistamme urapolkuja, joita pitkin virastossa voi edetä vaativampiin asiantuntijatehtäviin tai esimiestyöhön. Kansainvälisyys ja tiiviit yhteydet muiden maiden viranomaisten kanssa kuuluvat monen tukeslaisen arkeen.

Meillä työskentelee esimerkiksi kemistejä ja diplomi-insinöörejä ylitarkastajina tai arvioijina. He käsittelevät lupahakemuksia, tekevät valvonta- tai yrityskäyntejä sekä neuvovat ja opastavat asiakkaitamme turvalliseen ja säädöstenmukaiseen toimintaan. Osa tehtävistä on projektityyppistä työtä, jota teemme yhteistyössä muiden viranomaisten ja yksityisen sektorin toimijoiden kanssa. Lisäksi meillä työskentelee mm. hallinnon ja viestinnän ammattilaisia.  

Rekrytointia ja kaikkien tukeslaisten toimintaa ohjaavat mm. Tukesin visio ja arvot. Olemme yhteistyön rakentajia ja suunnannäyttäjiä, ja toimimme innovatiivisesti hyvässä yhteistyössä. Kannustamme toimijoita vastuullisuuteen. Haluamme olla moderni asiantuntijayhteisö, jossa johtaminen on laadukasta ja työhyvinvointi kunnossa. Olemme ylpeitä nykyaikaisista monitiloistamme, työvälineistämme ja joustavista työaikajärjestelyistämme.

uratarinoita Tukesista

Näitä tarjoamme

Tukes panostaa henkilöstönsä viihtyvyyteen ja työsuhteiden pysyvyyteen. Arvostamme osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea uudistuskykyä, innostusta ja sitoutumista.

Tarjoamme muun muassa:

  • liukuva työaika, virastotyöaika 36 tuntia 15 minuuttia viikossa
  • liikunta- ja kulttuurietu
  • etätyömahdollisuus
  • tehtävään vaativuuteen ja suoriutumiseen perustuva palkkausjärjestelmä
  • tukea ja rohkaisua osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • laajat työterveyspalvelut
  • monipuolista työhyvinvointitoimintaa.

​Tukeslaiset työskentelevät virkasuhteessa, ja noudatamme valtion yleisiä virka- ja työehtoja.

Kesätyöt ja harjoittelu

Rekrytoimme vuosittain noin kymmenen kesätyöntekijää tai harjoittelijaa monenlaisiin tehtäviin Tukesin eri yksiköihin. Tehtävät tarjoavat myös mahdollisuuden suorittaa opintoihin liittyvän pakollisen harjoittelun.

Ilmoitamme kaikki avoinna olevat työpaikat valtiolle.fi:ssä, mol.fi:ssä ja omilla nettisivuillamme. Kesätyöpaikoista ilmoitamme myös Aarresaaressa. Kesätyö- ja harjoittelupaikat tulevat hakuun alkuvuodesta.  

Harjoittelijoiden kokemuksia