Kemikaalineuvonta yrityksille

Kemikaalineuvontapalvelu antaa vastauksia REACH-, CLP- ja biosidiasetuksia koskeviin kysymyksiin. Autamme yrityksiä ymmärtämään em. asetusten mukaiset velvoitteensa, mutta emme ratkaise yrityskohtaisia ongelmia.

Tässä muutamia linkkejä, joihin kannattaa tutustua:

Pyrimme vastaamaan viikon kuluessa kysymyslomakkeella lähetettyihin kysymyksiin. Lähetämme vastauksen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Kysymyslomakkeella voit jättää myös soittopyynnön. Suosittelemme kysymyslomakkeen käyttöä, jotta voimme perehtyä asiaasi ennen vastaamista ja siten palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Halutessasi voit soittaa meille puhelinaikoina

  • maanantai 9.30 - 11.30
  • tiistai 9.30 - 11.30
  • torstai 13.00 - 15.00

seuraaviin numeroihin

  • REACH- ja CLP-asetuksia koskevat kysymykset: 029 5052 222 
  • biosidiasetusta koskevat kysymykset: 050 597 6338.

Jos asiasi koskee teollisuus- tai kemikaalilaitosten lupia tai kemikaalien varastointia, lähetä kysymys kysymyslomakkeella. Valitse aiheeksi Teollisuus ja kaivokset, Kemikaalilaitosten ja -varastojen turvallisuus.

Jos asiasi koskee kemikaalitietojen ilmoittamista kemikaalituoterekisteriin, lisätietoja löytyy sivulta Kemikaalitietojen ilmoittaminen.

Jos sinulla on KemiDigi-järjestelmään liittyviä teknisiä kysymyksiä, lisätietoja, kuten puhelinneuvonta-ajat löytyvät KemiDigi-palvelusta.

Jos sinulla on ECHAn IT-järjestelmiin ja -työkaluihin (esim. REACH-IT, IUCLID, Chesar, R4BP) liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Euroopan kemikaalivirastoon (ECHA).