Tapahtumat

Tervetuloa maksuttomaan webinaariin, missä käsitellään energiamerkityille tuotteille pakollista tuotetietokantaa EPRELiä. Komissio julkaisi 22.4.2022 uuden asetuksen, mistä seuraa muutoksia myös jo rekisteröityneille käyttäjille. Webinaarin tavoitteena on kertoa siitä, mikä järjestelmä on ja millaisia uusia vaatimuksia siihen liittyen on nyt tullut, sekä sen, että miten näitä vaatimuksia voi noudattaa.

Järjestäjä: Tukes

Tervetuloa Tukesin järjestämään tekstiiliwebinaariin, jossa kerrotaan tekstiilejä koskevista vaatimuksista. Tässä yhteydessä tekstiileillä tarkoitetaan vaatteiden lisäksi myös mm. vuodevaatteita, sisustustekstiilejä sekä kankaita. Webinaari koskee myös jalkineita.

Järjestäjä: Tukes

Tervetuloa Tukesin järjestämään maksuttomaan webinaariin, joka käsittelee verkkoliitäntäkojeita, muuntajia, powereita, ulkoisia teholähteitä ja latauslaitteita, eli tuttavallisemmin latureita. Vuodesta toiseen nämä tuotteet ovat olleet vaatimustenvastaisten tuotteiden kärjessä, ja webinaarissa tullaankin tuomaan esiin myös ne tyypillisimmät puutteet.

Järjestäjä: Tukes