Testaa tietosi käyttärivisassa

Tukes
31.1.2018 12.35
Tiedote

Oletko maalarimestari vai taivaanrannanmaalari? Testaa tietosi käyttärivisassa!

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on julkaissut nettivisan, jossa on kysymyksiä kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteista eli käyttäreistä.

Humoristisessa visassa voit testata, kuinka hyvin tunnet käyttöturvallisuustiedotteeseen liittyviä asioita. Käyttäri on tärkeä työkalu kaikille kemikaalien parissa työskenteleville ammattilaisille.

Käyttäristä löydät tiedon muun muassa siitä, millaisia riskejä tuotteella on terveydelle tai ympäristölle tai mitä pitää ottaa huomioon kemiallisia tuotteita varastoitaessa ja kuljetettaessa.

Visaile ja voita

Testaa siis tietosi Tukesin käyttärivisassa. Halutessasi voit jakaa saamasi tuloksen myös muille sosiaalisen median kanavissa.

Kaikki helmikuun 2018 aikana yhteystietonsa jättäneet visailijat osallistuvat sadan euron lahjakortin arvontaan.

Visa löytyy osoitteesta www.tukes.fi/kayttarivisa.

Käyttärivisa on syntynyt osana viestintäteemaa, jonka aikana Tukes viesti rakentamiseen liittyvän kemikaalilainsäädännön vaatimuksista ja kemikaalien turvallisesta käytöstä yrityksille, kuluttajille ja rakennusalan ammattilaisille.

Vuoden 2017 lopussa päättyneen teeman aikana Tukes julkaisi muun muassa rakennustyömaille suunnatun seinäkalenterin ja osallistui rakennusalan messuille. Visan avulla Tukes haluaa kannustaa erityisesti ammattiin opiskelevia tutustumaan käyttäreihin.

Lisätietoja

Tiedottaja Elisa Salste puh. 029 5052 878

sähköposti: [email protected]