Tukes.fi uudistuu ja tietosuojakäytäntö julkaistu – tilaa tiedotteet uudelleen

Tukes
24.5.2018 14.34
Tiedote

Uusi tukes.fi-sivusto otetaan käyttöön lähipäivinä. Jos olet tilannut tiedotteita tukes.fistä ja haluat saada niitä jatkossakin, tee tilauksesi uudelleen osoitteessa beta.tukes.fi/tilaukset. Kun uusi tukes.fi on julkaistu, on tilausosoite tukes.fi/tilaukset.

Uudistuksen myötä tukes.fin sisältö uudistuu ja järjestyy uudella tavalla. Lisäksi sivusto saa uuden visuaalisen ilmeen ja teknisen alustan.

- Tavoitteenamme on ollut palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja muun muassa selkeyttää sivuston tekstejä. Seuraamme palautetta ja kehitämme sivustoa edelleen jatkuvasti, kertoo projektipäällikkönä uudistuksessa toiminut Mirva Kipinoinen.

Lähiaikoina myös Tukesin kemikaalineuvonta.fi-sivusto yhdistyy osaksi uutta tukes.fitä.

Tukesin tietosuojakäytäntö julkaistu

Tukes käsittelee henkilötietoja tietosuojasäädösten edellyttämällä tavalla ja sitoutuu säädöksissä annettuihin käsittelyperiaatteisiin.

Tukesin tietosuojakäytännöt on kuvattu verkkosivulla www.tukes.fi/tietosuoja.

Kuvaus kertoo, millaisia rekistereitä Tukes ylläpitää ja mikä niiden käyttötarkoitus on. Tukes pitää rekistereitä mm. valvonnan suorittamista, asioiden käsittelyä ja lupien myöntämistä varten.

Henkilötietojen käsittelystä voi lukea tarkemmin rekisterikohtaisista tietosuojaselosteista.

Tukes huolehtii rekisteröityjen oikeuksien toteuttamisesta. Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus saada pääsy omiin tietoihinsa, tarkastaa niiden oikeellisuus ja saada mahdolliset virheelliset tiedot oikaistua.

Tukes luovuttaa yksityishenkilöiden osoitteita tai puhelinnumeroita yleensä vain toisille viranomaisille. Tukes ei luovuta yhteystietoja suoramarkkinointiin.

Lisätietoa:

Tukes.fi-uudistus: Mirva Kipinoinen, p. 029 5052 119

Tietosuoja: Eeva-Maija Puheloinen, p. 029 5052 716