Sovi treffit Kukkahattutädin kanssa I Love Me -messuille

Tukes
9.10.2015 9.31
Tiedote

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) Kukkahattutäti kutsuu kaikki halukkaat keskustelemaan tatuoinneista, ripsienpidennyksistä, hiusväreistä ja meikeistä tädin I Love Me -messuosastolle Helsingin messukeskukseen. Kukkahattutäti esiintyy messujen ohjelmalavalla pe 16.10 klo 17.30 ja päivystää messuosastollaan pe-su klo 10–18. Täti on asiantuntijoidensa kanssa valmis vastaamaan koristautumisen kemikaaleihin liittyviin kysymyksiin sekä esiintymään vierailijoiden media- ja somekanavissa.

Kukkahattutäti on aktiivinen vloggari. Hänen videoitaan on katsottu Youtubessa jo 20 000 kertaa.

– Erityisesti hiusväreihin liittyvät vlogini kiinnostavat. Se on ymmärrettävää, koska niin moni suomalainen värjää hiuksiaan. Itselleni on erityisesti jäänyt mieleen vierailuni rippileirillä, jossa riparinuoret kertoivat minulle hiustenvärjäyksestään. Hiusvärejä ei suositella alle 16-vuotiaille. Ajatuksia herättävä oli myös vierailuni Työterveyslaitoksella, kun sain kuulla kosmetiikan säilöntäaineesta johtuvasta kampaajien allergiaepidemiasta, Kukkahattutäti kertoo.

Kukkahattutäti on kiertänyt aktiivisesti toukokuusta lähtien erilaisissa tapahtumissa ja festareilla sekä vieraillut myös kosmetiikkatehtaalla tutustumassa turvallisuusasioihin.

I Love Me –messuilla tädiltä voi kysyä kaikesta kosmetiikkaan, kodin kemikaaleihin sekä niiden lainsäädäntöön ja valvontaan liittyvästä. Tädin apuna ovat Tukesin kosmetiikkavalvontaa tekevät asiantuntijat sekä tädin vlogissa seikkailevat Kummityttö ja Nuori Ystävätär. Tädin messuosasto sijaitsee paikalla 6F68.

Jos haluat tulla ottamaan kanssani selfien tai tekemään juttua blogiisi tai lehteen, mutta sinulla ei ole vielä lippua messuille, soittele! Katsotaan mitä voin tehdä asian eteen ;), Kukkahattutäti vinkkaa.

Kukkahattutäti on Tukesin nuoret ja kemikaalit –viestintäkampanjan suojelija. Täti jakaa tietoutta kosmetiikan turvallisesta käytöstä, tatuointien, ripsien pidennysten ja geelikynsien kemikaaleista sekä vaatteiden kemikaalikuormasta ja hiusväreistä. Täti toimii aktiivisesti somessa. Löydät hänet Instagramista (https://instagram.com/sussiunatkoon/), Twitteristä (https://twitter.com/Sussiunatkoon), Facebookista (https://www.facebook.com/sussiunatkoon) ja Youtubesta (https://www.youtube.com/channel/UCS5vcNNXQ-C43p2l3hlGw6A ) käyttäjänimellä @sussiunatkoon.  

Lisätietoja:

www.sussiunatkoon.fi

Tukesin Kukkahattutäti, p. 029 5052 451

Kukkahattutädin someavustaja Kummityttö, p. 029 5052 172

sähköposti: heta.kylmamaa(at)tukes.fi