Valikko

Tukes jakaa Twitterissä ajankohtaista tietoa turvallisuudesta ja kemikaaleista

Tukes 22.4.2013 14.11
Tiedote

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on avannut tilin sosiaalisen median mikroblogipalvelu Twitterissä. Uuden viestintäkanavan kautta Tukes haluaa tavoittaa laajan yleisön, jakaa turvallisuuteen ja kemikaaleihin liittyvää ajankohtaista tietoa ja osallistua niihin liittyvään keskusteluun.


- Twitter vahvistaa entisestään läsnäoloamme sosiaalisessa mediassa. Viime joulukuussa avasimme jo oman Facebook-sivun. Sosiaalisen median kanavia on hyödynnetty turvallisuusviestinnässä kampanja- ja projektiluonteisesti jo vuodesta 2009, kertoo viestintäpäällikkö Johanna Salomaa-Valkamo.

Tukes jakaa Twitterissä mm. kaikki julkaisemansa tiedotteet, toimialoihin liittyviä uutisia sekä kuvia ja videoita. Lisäksi tiliä hyödynnetään Tukesin tapahtumien ja kampanjoiden viestinnässä. Tukesin Twitter-tilin nimerkki on Tukesinfo.

Twitter ja Facebook eivät ole virallista asiointia varten, vaan sitä varten on omat kanavansa, joille käyttäjät tarpeen tullen ohjataan. Tukesin verkkopalvelu www.tukes.fi säilyy jatkossakin verkkoasioinnin ja -viestinnän pääkanavana. Tällä hetkellä Tukesin verkkosivuilla vierailee arkipäivisin keskimäärin yli 2200 kävijää.

Tukesin Twitter-tili

Tukesin Facebook-sivu

Lisätietoja:
Johanna Salomaa-Valkamo, viestintäpäällikkö, puh. 029 5052 481, [email protected]