Hyppää sisältöön

Anu von Lode Turvallisuus- ja kemikaaliviraston viestintäjohtajaksi

Julkaisuajankohta 18.8.2023 8.06
Uutinen
Kuva: Veikko Somerpuro

Tukesin viestintäjohtajaksi on nimitetty medianomi (YAMK) Anu von Lode 1.9.2023 alkaen.

Viestintäjohtaja vastaa Tukesin viestinnän strategisesta suunnittelusta sekä monikanavaisen, vaikuttavan viestinnän tuottamisesta kuluttajille ja kansalaisille sekä eri ammattilais- ja sidosryhmille. Viestintäjohtaja toimii johtoryhmän jäsenenä ja viestintäryhmän esihenkilönä. Viestintäryhmä koordinoi myös Tukesin vastuullisuustyötä sekä osallistuu asiakkuuksien kehittämiseen.

– Viestintä kytkeytyy niin organisaation sisäiseen kehittämiseen, johtamiseen kuin asiakaskokemukseen ja maineeseen. Tukesin strategia on juuri uudistunut ja tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän viestintään ja vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa, sanoo viestintäjohtaja Anu von Lode.

Von Lode on työskennellyt Tukesissa ylitarkastajana ja vt. viestintäjohtajana. Hänellä on aiempaa kokemusta vastuullisista viestintätehtävistä Aalto-yliopistosta, Helsingin yliopistosta ja Kelasta. Hän on valmistunut medianomiksi (YAMK) mediatuottamisen ja johtamisen alalta sekä suorittanut johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (JYEAT).

Tehtävään tuli yhteensä 50 hakemusta.

Lisätiedot:

pääjohtaja Kimmo Peltonen
p. +358 295 052 157

viestintäjohtaja Anu von Lode
p. +358 295 052 164

sähköpostiosoitteet muotoa [email protected]

 
Sivun alkuun